17 Ağustos 2015 Pazartesi

Pratik Milföy Pizza Nasıl Yapılır?


Benim tariflerim çok açık ve net aslında.. Görselleri tek tek takip edip tarifi yapamamak mümkün değil.

Malzemelerimiz,

5 yaprak milföy (10 adet tekli)
dilediğiniz kadar sosis, sucuk, kaşar, domates
2 tatlı kaşığı salça, onu sulandıracak kadar su, sıvıyağ, içine tuz, pul biber, karabiber, kekik

ama siz dilerseniz malzemeleri değiştirebilirsiniz, mesela mısır ve zeytin, salam ekleyebilirsiniz.

Milföyler dondurucudan çıkartıldıktan sonra, açılmaları beklenir, üzerlerine bir su bardağı yardımıyla bastırarak iz yapılır, salçalı sos sürülür, daha sonra bardak yardımıyla yapılan izin ortasına malzemeler koyularak 20 derece ısıtılmış fırına koyulur ve 20 dk sonra pişmiş olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder